Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

"Ζήσε τα όνειρά σου"

"Μοιάζει να είναι γραμμένο σε όλους τους τοίχους της Αθήνας, είναι χαραγμένο στο μυαλό σου.. Τις νύχτες που δεν μπορείς να κοιμηθείς μια φράση συνοψίζει όλες σου τις σκέψεις.. Αν όχι τώρα, πότε? Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε κρατήσει εδώ αν δεν είναι αυτό που θέλεις. Ακόμα κι αν χρειαστεί να μας αφήσεις όλους πίσω, μη διστάσεις! Πολλές φορές νιώθω ότι θέλεις να κάνεις την υπέρβαση αλλά φοβάσαι. Τι είναι αυτό που σε  κρατάει? Να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πάντα, κι έχεις και εμάς για να σε στηρίξουμε. Αν θυμάσαι, κάθε χρονιά σχεδόν, από τότε που γνωριστήκαμε καθόμασταν στο ίδιο θρανίο. Ύστερα εγώ έφευγα για κάποιο λόγο αλλά την επόμενη χρονιά ήμουν πάλι εκεί.. Για να ξαναφύγω πάλι. Βλέπεις εγώ είμαι καλή μόνο στο να φεύγω. Και μάλιστα με θεαματικό τρόπο. Αν θες μπορώ να σου δείξω πώς γίνεται. Με την προϋπόθεση ότι κι εσύ μετά θα μου δείξεις πώς να μένω. Στα καλά όμως, όχι στα άσχημα. Και σου υπόσχομαι ότι δε θα γκρινιάξω (όχι πολύ). Αν θυμάσαι (κάτι άλλο αυτή τη φορά), έχω πάνω από 250 καραβάκια στο δωμάτιό μου, όλα φταγμένα από εισιτήρια. Κάθε ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι και ένα άλλο όνειρο, ένα "ταξίδι"... Ένας καινούριος στόχος ίσως? Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σου προτείνω κάτι γιατί οι επιλογές είναι αποκλειστικά δικές σου. Μονάχα μια συμβουλή θα σου δώσω. Όταν θες να ξεφορτωθείς τα σκουπίδια από τη ζωή σου, μην τα πετάξεις, γιατί μπορεί να ανακυκλωθούν και να γυρίσουν με άλλη μορφή. Κάψ'τα. Και θάψε τις στάχτες τους βαθιά στη γη για να μην σε ενοχλήσουν ποτέ ξανά. Αυτά για τώρα. Στο χρωστούσα αυτό το γραμματάκι καιρό τώρα.. Μπορεί να μη σου μίλησα για λουλούδια, αλλά μη μου κρατήσεις κακία. Δε νομίζω ότι σου χρειάζεται.. Ίσως όχι ακόμα! Να προσέχεις."

Φιλιά,
το Radar 

Αυτό είναι ένα γράμμα που μου έγραψε μια πολύ αγαπημένη φίλη όταν τελειώσαμε το λύκειο.. Το αγαπώ αυτό το γραμματάκι και ήθελα να το μοιραστώ με κάποιον.. Μπορεί να το έγραψε για μένα αλλά πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να βρει μέσα σ' αυτό έστω μια φράση που να νιώσει ότι απευθύνεται και σ' αυτόν..

Have a nice day everyone... http://www.youtube.com/user/pavlitsap?feature=mhum#p/f/1/jS8IZcx7tJY

3 σχόλια:

  1. Πόσο μου άρεσε.. βασικά ξέρεις κάτι; νομίζω ότι το θέμα δεν είναι να αποφασίσεις (όλοι μας) να πάρεις το ρίσκο και να φύγεις ή να μείνεις... το θέμα είναι να ξέρεις ότι σε κάθε περίπτωση όταν γυρίσεις θα βρεις κάποιον δικό σου να σου χαμογελάσει και να σου πει "Μπράβο" ή να σου προσφέρει ένα χαρτομάντιλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα.. Και πιστεύω πως πάντα υπάρχει κάποιος που είναι και θα είναι εδώ για μας ό,τι κι αν συμβεί!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πάντα, κι έχεις και εμάς για να σε στηρίξουμε---------- ακούς;;;;; πάντα επίκαιρο το γράμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή